Nooit meer scheren, waxen of epileren. Geen gedoe meer met pijnlijke harsstrips of sneetjes in uw huid. Klinkt u dat ook als muziek in de oren? Dan is ontharen met een laser de ideale oplossing voor u. Als u last heeft van overbeharing, dan is ontharen haast een dagtaak. Dit kunt u gemakkelijk vermijden door uw haar met een laser te laten verwijderen. Nooit meer zelf ontharen, wordt op die manier mogelijk. Laat dit doen door de professionals van No-Hair Studio voor een resultaat om van te houden.

 

Wat is overbeharing?

Overbeharing is een overmatige groei van haar op plekken waar u dit liever niet ziet. Het hele lichaam is bezaaid met kleine haartjes. Deze zijn belangrijk om het immuunsysteem te helpen en om de huid te beschermen. Meestal zijn deze haartjes blond en kort, maar zodra de haartjes lang en donker zijn, spreken we over overbeharing. Bijvoorbeeld op de rug van een man of bij de vrouw op de benen of in het gezicht. U kunt dan zelf aan de slag met het klassieke scheerapparaat, ofwel met waxstrips of een epileerpincet, hetgeen effectiever is maar veel meer tijd kost. Heeft u last van overbeharing, dan kunt u kiezen voor definitief ontharen met laser.

Laser of IPL behandeling

Permanent ontharen kan op twee manieren: met een laser of via IPL behandelingen. Beide behandelingen doen hetzelfde, namelijk de haarzakjes kapotmaken zodat er geen haartjes meer terug groeien, maar de werkwijze is anders. Bij IPL wordt er met verschillende kleuren licht gewerkt, ook wel golflengtes genoemd. Het licht wordt gepulseerd op de huid afgevuurd. Bij het ontharen met een laser wordt er slechts één kleur (een golflengte) aan licht gebruikt en wordt het licht in een constante straal op de haarzakjes afgevuurd. Beide methodes zijn uiterst veilig, mits ze door gecertificeerde professionals worden uitgevoerd.

Permanent ontharen is veilig

Professionaliteit is heel belangrijk als het gaat om permanent ontharen. Niet iedere huid is gelijk, waardoor het mogelijk is dat u een andere behandeling nodig hebt dan andere klanten. Om de haarzakjes veilig te vernietigen en u met een gladde huid zonder littekens naar huis te sturen, kiest u voor No-Hair Studio Antwerpen. Wij werken met professionals die iedere huid op unieke wijze benadert en u van gladde benen of andere lichaamsdelen voorzien.

Meerdere onthaarsessies

Permanent ontharen met laser verloopt in meerdere sessies. Dat heeft te maken met de verschillende stadia waarin de haartjes groeien. Om echt alle haarzakjes te kunnen vernietigen met de laser of IPL behandelingen zijn er minstens drie onthaarsessies nodig. Daarna kan er gekeken worden of de haartjes allemaal wegblijven. Zijn er nog stiekeme volhouders bij, dan worden die door ons nog professioneel verwijderd.

Wilt u meer weten over definitief ontharen met laser? Neem dan een kijkje op onze pagina’s. Of maak direct een afspraak met een van onze gecertificeerde specialisten van No-Hair Studio Antwerpen en geniet snel van een onthaarde huid.

Call Now Button