Overbeharing is iets waar zowel mannen als vrouwen last van kunnen hebben. Sommige mannen hebben overbeharing op de benen, billen, rug en schouders. Bij vrouwen komt overbeharing vaak voor op de bovenbenen, bikinilijn en in het gezicht. Het hebben van lichaamshaar is natuurlijk niet erg. Het heeft zelfs een functie: het beschermt de huid en houdt het warm. Maar te veel haar op plekjes waar u het liever niet ziet, zien we als ongewenste haargroei.

Overbeharing: moeilijk om vanaf te komen

Bij overbeharing heeft u last van zeer energieke haarzakjes die op rappe wijze lange, donkere en soms zelfs extra dikke haren produceren. Soms lijkt er gewoon niet tegenop te scheren, harsen of epileren. Voor sommige mannen en vrouwen is het zelfs een dagtaak om oksels, rug, bovenlip of bikinilijn bij te houden. Overbeharing kan onzekerheid in de hand werken. Heeft u al eens gedacht aan definitief ontharen?

Definitief ontharen met licht

Bij No-Hair Studio Antwerpen maken wij gebruik van speciale lasers om u definitief van overbeharing af te helpen. Wij werken hierbij met lichtpulsen (IPL behandelingen) of een constante lichtstraal (laser behandelingen). Deze lichtstraaltjes stellen wij helemaal af op uw huid en natuurlijk mate van overbeharing. Met de pulsen vallen wij uw haarzakjes aan en maken deze stuk. Hierdoor kunnen de haarzakjes geen nieuwe haartjes aanmaken en bent u dus definitief van overbeharing af.

Laser of IPL behandelingen

Er zijn twee manieren om definitief te ontharen: met laser behandelingen of IPL behandelingen. Hoewel de uitkomst van beide behandelingen hetzelfde is, is er wel een verschil tussen de soorten behandelingen. Bij laser behandelingen wordt gebruikt van één golflengte van licht en dus ook één kleur licht. Per haarzakje wordt er een laserstraaltje ‘afgeschoten’. Bij IPL behandelingen wordt er gebruik gemaakt van meerdere kleuren en dus meerdere golflengtes van licht. Met een pulserende straal worden de haarzakjes enkele malen geraakt en vernietigd.

Meerdere behandelingen nodig

Of u nu last heeft van heel veel overbeharing of slechts last hebt van enkele ongewenste haartjes; er zijn altijd meerdere IPL of laser behandelingen nodig om alle haarzakjes te vernietigen. Dit heeft te maken met het feit dat niet alle haarzakjes tegelijkertijd actief zijn en haren in verschillende fases groeien. Meestal bent u na drie sessies van alle ongewenste haartjes af. Tijdens uw intake gesprek bij No-Hair Studio Antwerpen wordt u dit ook helemaal uitgelegd. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van de behandeling.

Wilt u van ongewenste haargroei af en uw lichaam definitief ontharen? Maak direct een afspraak met onze gecertificeerde specialisten van No-Hair Studio Antwerpen. In slechts enkele sessies kunt u lichaamsbeharing vaarwel zeggen.

Call Now Button