0474-071413 info@no-hairstudio.be

Definitief ontharen

No Hair Studio Antwerpen is al méér dan 20 jaar gespecialiseerd in definitief ontharen en laser ontharen. Ervaar het heerlijke gevoel van een definitief gladde huid zonder vervelende stoppels.

GEGARANDEERDE PROFESSIONALITEIT

Door het gebruik van de meest modernste apparatuur garanderen wij u een aangename methode van de hoogste kwaliteit. Onze jarenlange ervaring met definitieve ontharing en de voortdurende bijscholing van onze specialistes zijn kenmerkend voor onze professionaliteit en betrouwbaarheid.

Maak kennis met ons

Neem contact op voor een gratis consult en

persoonlijk advies. Bel 0474-071413 No-Hair Studio

→ tarieven definitief ontharen
→ openingstijden

Wilt u meer informatie of een afspraak in onze vestiging in Antwerpen? Neem gerust contact met ons op of reserveer uw afspraak online.

R
Modernste laserapparatuur
R
50% korting op IPL en laser
R
Al 10 jaar in Antwerpen
R
Hoge klanttevredenheid
R
AGB code voor zorgverzekering
R
Gediplomeerde specialistes

Gratis consult definitief ontharen

Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie omtrent het definitief ontharen. Zo kun kunt u ons bellen voor een afspraak of simpelweg bij ons binnen lopen. Aan de hand van een huidanalyse kunnen wij de beste behandeling voor uw specifieke wensen samenstellen. Deze aanpak zorgt voor het allerbeste resultaat, hetgeen u ook mag verwachten van een specialist op het gebied van definitief ontharen.

Weg met overbeharing: kies voor definitief ontharen

Het menselijke haar groeit in 4 fases. De eerste fase is de anagene fase. Hier ontstaat het haarzakje en alleen in deze fase kan de definitieve ontharing effectief plaatsvinden.

Omdat de verschillende haren zich niet gelijktijdig in dezelfde ontwikkelingsfase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om een blijvend resultaat te garanderen. Normaal gesproken zijn 6-8 behandelingen met een tussentijd van 4-6 weken noodzakelijk om ook de lastigste haren definitief te verwijderen.

Geavanceerde IPl methode

Deze moderne en werkzame manier om haren definitief te verwijderen, maakt gebruik van de zogenaamde xenon-lichtflitsen-methode die pijnloos en soepel toe te passen is op elke plek van het lichaam. Voor de optimale geleiding van het xenon-licht wordt het te behandelen lichaamsdeel van een gel voorzien. Met behulp van een applicator wordt de lichtflits langs de haarwortel in het haarzakje geleid. De energie wordt door het pigment in de haarwortel omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en kan er zich daar geen haargroei meer ontwikkelen. Deze geavanceerde methode blijkt effectief bij nagenoeg alle haar- en huidtypes. Laat u in een gratis consultatie informeren over de mogelijkheden.

Boek direct jouw afspraak

Heeft u interesse in een behandeling? Neem contact met ons op of boek direct zelf online een afspraak bij een onze vestiging in Antwerpen.