0474-071413 info@no-hairstudio.be

Duo-lift

Een gladde en jongere huid met de unieke duo-lift behandeling.

De duo-lift behandeling

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide duo-lift behandeling. De behandeling bestaat uit 4 stappen en zorgt tot wel 80% rimpelvermindering.

Wilt u meer informatie of een afspraak in onze vestiging in Antwerpen? Neem gerust contact met ons op of reserveer uw afspraak online.

R
Modernste laserapparatuur
R
50% korting op IPL en laser
R
Al 10 jaar in Antwerpen
R
Hoge klanttevredenheid
R
AGB code voor zorgverzekering
R
Gediplomeerde specialistes

1. Zachte peeling, de dode huidcellen worden verwijderd waardoor uw huid onmiddelijk zacht en helder wordt. Deze grondige reiniging verwijdert ook onzuiverheden en alle sporen van verontreiniging. Uw gelaat licht op.

2. Radio Frequentie, draagt bij tot het hermodelleren van de diepste huidlagen en maakt de huid voller op lange termijn. Laat fijne lijntjes vervagen. Uw gelaat verjongt.

3. Sequentele Ultrasound, ulstrasound wordt vaak gebruikt in de geneeskunde en stimuleert de natuurlijke processenvan uw huid en heractiveert de cel re-generatie. Uw huid herleeft. Dit gepatenteerde exclusieve systeem zorgt voor de maximale re-activatie van de metabolische processen van uw huid. Glad maken van rimpels en het hermodeleren van het gelaat.

4. Evolutionaire Luminologie, in combinatie met de ultrasound versterkt deze lichtenergie de resultaten dankzij haar stimulerende werkingvolgens de principes van de kleurentherapie. Uw gelaat straalt.

De prijs per behandeling: € 80.00

Een kuur van 4 behandelingen, 1x per week kost: € 249.00

Eén behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Boek direct jouw afspraak

Heeft u interesse in een behandeling? Neem contact met ons op of boek direct zelf online een afspraak bij een onze vestiging in Antwerpen.