0474-071413 info@no-hairstudio.be

ELEKTRISCH ONTHAREN

Elektrisch ontharen is een uitstekende methode om voor altijd af te zijn van overbeharing, maar is tijdrovend. Een dun wegwerpnaaldje wordt langs de haarschacht in de huid geschoven waarna een kleine en korte hoeveelheid energie wordt gegeven. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd zodat hier geen nieuwe haar meer kan groeien.

Met deze methode kunnen alle haarkleuren verwijderd worden. Resultaat ziet u na één behandeling. Bij het definitief ontharen heeft u te maken met de verschillende groeifases waarin de haren zich bevinden. Hierdoor heeft u meerdere behandelingen nodig voordat u helemaal van uw ongewenste haargroei af bent.

Elektrisch ontharen wordt voornamelijk gebruikt bij overbeharing in het gezicht, zoals de kin of bovenlip, witte en grijze haren, hardnekkige haargroei, steelwratjes, bloedvlekjes en couperose (spinnetjes).

De behandeling kost:
– € 25,00 per 15 minuten.
– € 40,00 per 30 minuten.
– € 60,00 per 60 minuten.

VERGOEDING ONTHARING DOOR ZIEKTEKOSTENVERZEKERING

Wanneer er bij u sprake is van ernstige overbeharing in het gezicht en de behandelingen plaatsvinden op medische indicatie van uw huisarts, worden de kosten voor het vaak (deels) vergoed. Informeer van tevoren wel voor de zekerheid bij uw ziektekostenverzekeraar naar de voorwaarden die voor u van toepassing zijn.

VOORKEUR VOOR LASERONTHARING OF ELEKTRISCH ONTHAREN?

Elektrisch ontharen heeft alleen de voorkeur indien ontharen middels de IPL-laser niet mogelijk is. De IPL- laser is namelijk sneller, minder pijnlijk en uiteindelijk goedkoper. Een combinatie van beide methodes kan wenselijk zijn. Of dit voor u ook het geval is? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Zodoende komen we tot de beste behandeling voor u! Of dit nu laser ontharen is, IPL of elektrisch? Voor meer informatie omtrent onze behandelingen kunt u online of telefonisch een afspraak maken. U kunt ook direct online een afspraak inplannen! Onze gecertificeerde specialisten zijn staan voor u klaar.

laser ontharen aktieprijzen
Elektrisch Ontharen

NO HAIR STUDIO ANTWERPEN

Reserveer HIER online of bel:
0474-071413