ELEKTRISCH ONTHAREN

Elektrisch ontharen is een uitstekende methode om voor altijd af te zijn van overbeharing, maar is tijdrovend. Een dun wegwerpnaaldje wordt langs de haarschacht in de huid geschoven waarna een kleine en korte hoeveelheid energie wordt gegeven. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd zodat hier geen nieuwe haar meer kan groeien.

Met deze methode kunnen alle haarkleuren verwijderd worden. Resultaat ziet u na één behandeling. Bij het ontharen heeft u te maken met de verschillende groeifases waarin de haren zich bevinden. Hierdoor heeft u meerdere behandelingen nodig voordat u helemaal van uw ongewenste haargroei af bent.

Elektrisch ontharen wordt voornamelijk gebruikt bij overbeharing in het gezicht, zoals de kin of bovenlip, witte en grijze haren, hardnekkige haargroei, steelwratjes, bloedvlekjes en couperose (spinnetjes).

De behandeling kost:
– € 25,00 per 15 minuten.
– € 40,00 per 30 minuten.
– € 60,00 per 60 minuten.

Vergoeding ontharen ziektekostenverzekering

Wanneer er bij u sprake is van ernstige overbeharing in het gezicht en de behandelingen plaatsvinden op medische indicatie van uw huisarts, worden de kosten vaak (deels) vergoed. Informeer van tevoren bij uw ziektekostenverzekeraar naar de voorwaarden.

Voorkeur voor laserontharing

Elektrisch ontharen heeft alleen de voorkeur indien ontharen middels de IPL-laser niet mogelijk is. De IPL- laser is namelijk sneller, minder pijnlijk en uiteindelijk goedkoper dan elektrisch ontharen. Een combinatie van beide methodes kan wenselijk zijn.

NO HAIR STUDIO ANTWERPEN

Reserveer HIER online of bel:
0474-071413

Call Now Button