0474-071413 info@no-hairstudio.be

IPL ontharen

Wij zijn gespecialiseerd in het definitief ontharen met de modernste IPL apparatuur.

Altijd 50% korting op definitief ontharen!

IPL behandeling

NO HAIR STUDIO gebruikt de modernste apparatuur bij IPL behandelingen.Er zijn meerdere manieren om van ongewenste lichaamsbeharing af te komen. IPL ontharen is één van de nieuwste technieken om langdurig en veilig te ontharen. Maar wat is IPL nu eigenlijk precies, en wat kunt u verwachten van een professionele IPL Behandeling? Op deze pagina leggen wij dit aan u uit en kunt u vervolgens eenvoudig een behandeling inplannen voor een IPL Behandeling via één van onze gecertificeerde specialisten.

Maak kennis met ons

Neem contact op voor een gratis consult en

persoonlijk advies. Bel 0474-071413 No-Hair Studio

→ tarieven definitief ontharen
→ openingstijden

Wilt u meer informatie of een afspraak in onze vestiging in Antwerpen? Neem gerust contact met ons op of reserveer uw afspraak online.

R
Modernste laserapparatuur
R
50% korting op IPL en laser
R
Al 10 jaar in Antwerpen
R
Hoge klanttevredenheid
R
AGB code voor zorgverzekering
R
Gediplomeerde specialistes

Gratis consult IPL ontharen

Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie omtrent het IPL ontharen. Zo kun kunt u ons bellen voor een afspraak of simpelweg bij ons binnen lopen. Aan de hand van een huidanalyse kunnen wij de beste behandeling voor uw specifieke wensen samenstellen. Deze aanpak zorgt voor het allerbeste resultaat, hetgeen u ook mag verwachten van een specialist op het gebied van definitief ontharen.

Weg met overbeharing: kies voor UPL ontharen

Het menselijke haar groeit in 4 fases. De eerste fase is de anagene fase. Hier ontstaat het haarzakje en alleen in deze fase kan de definitieve ontharing effectief plaatsvinden.

Omdat de verschillende haren zich niet gelijktijdig in dezelfde ontwikkelingsfase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om een blijvend resultaat te garanderen. Normaal gesproken zijn 6-8 behandelingen met een tussentijd van 4-6 weken noodzakelijk om ook de lastigste haren definitief te verwijderen.

Wat is een IPL-apparaat?

De energie welke in de haarzakjes word getransporteerd komt uiteraard ergens vandaan, namelijk het IPL-apparaat. De apparaten zijn er in diverse modellen, maten, vormen en sterktes. No-Hairstudio Antwerpen maakt enkel gebruik van de meest hoogwaardige en professionele IPL-apparaten. Hierdoor zijn wij in staat om de meest effectieve behandelingen uit te kunnen voeren op het gebied van IPL ontharen. 

IPL Ontharen

IPL Ontharen en Laser Ontharen

Vaak is er onduidelijkheid over wat nou het verschil is tussen IPL ontharen en ontharen middels de laser methode. Dit is niet verwonderlijk want beide methodes maken gebruik van lichtflitsen. Daarnaast zijn beide methodes gericht op het definitief verwijderen van lichaamsbeharing. Het belangrijkste verschil tussen ontharen middels IPL en Laser is dat de Laser werkt met slechts 1 golflengte daar waar het licht van IPL meerdere golflengtes bereikt. Laser Ontharen is hierdoor krachtiger dan IPL. Mensen bij wie IPL minder of geen effect heeft nemen dan ook vaak gebruik van de laser behandeling.

IPL Behandeling: Specialistisch werk

Werken met een laser is niet zonder risico’s. Omdat de laser verder in de huid kan doordringen dan bij IPL Ontharen zijn er meer risico’s op huidbeschadigingen en verbrandingen. Hierdoor is het belangrijk dat de laser word bedient door een gecertificeerd specialist. Alle medewerkers van No-Hairstudio zijn gecertificeerd en zijn specialist in hun vakgebied. Alvorens de behandelingen plaatsvinden plannen wij eerst een consult met u in. Zo kunnen wij bepalen aan de hand van uw huidtype en haartype welke behandeling het meest effectief is voor u. Bent u benieuwd wat No-Hairstudio voor u kan betekenen? Plan dan direct een vrijblijvend consult in!

Boek direct jouw afspraak

Heeft u interesse in een behandeling? Neem contact met ons op of boek direct zelf online een afspraak bij een onze vestiging in Antwerpen.