IPL Ontharen

Er zijn meerdere manieren om van ongewenste lichaamsbeharing af te komen. IPL ontharen is één van de nieuwste technieken om langdurig en veilig te ontharen. Maar wat is IPL nu eigenlijk precies, en wat kunt u verwachten van een professionele IPL Behandeling? Op deze pagina leggen wij dit aan u uit en kunt u vervolgens eenvoudig een behandeling inplannen voor een IPL Behandeling via één van onze gecertificeerde specialisten.

IPL Ontharen een pijnloze en effectieve methode

Een behandeling met IPL heeft vele voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethodes. Zo is het scheren met een scheermes pijnloos maar het resultaat hiervan is van korte duur. De haren komen snel weer terug en je krijgt te maken met lelijke stoppeltjes. Ander ontharingsmethodes zoals epileren of harsen hebben een beter resultaat, alleen zijn deze behandelingen dus erg pijnlijk! IPL ontharen is anders. Deze methode is vrijwel pijnloos en daarnaast ook zeer effectief te noemen. Bij de IPL-techniek worden krachtige lichtflitsen “afgeschoten” op de huid. Hierbij komt energie vrij in de huid. Deze energie word via de haren geleid tot aan het haarzakje waardoor het haarzakje wordt verwarmt en hierdoor afsterft. Door deze methode kunnen er geen nieuwe haren meer uit het haarzakje groeien. 

Wat is een IPL-apparaat?

De energie welke in de haarzakjes word getransporteerd komt uiteraard ergens vandaan, namelijk het IPL-apparaat. De apparaten zijn er in diverse modellen, maten, vormen en sterktes. No-Hairstudio Antwerpen maakt enkel gebruik van de meest hoogwaardige en professionele IPL-apparaten. Hierdoor zijn wij in staat om de meest effectieve behandelingen uit te kunnen voeren op het gebied van IPL ontharen. 

IPL Ontharen

IPL Ontharen en Laser Ontharen

Vaak is er onduidelijkheid over wat nou het verschil is tussen IPL ontharen en ontharen middels de laser methode. Dit is niet verwonderlijk want beide methodes maken gebruik van lichtflitsen. Daarnaast zijn beide methodes gericht op het definitief verwijderen van lichaamsbeharing. Het belangrijkste verschil tussen ontharen middels IPL en Laser is dat de Laser werkt met slechts 1 golflengte daar waar het licht van IPL meerdere golflengtes bereikt. Laser Ontharen is hierdoor krachtiger dan IPL. Mensen bij wie IPL minder of geen effect heeft nemen dan ook vaak gebruik van de laser behandeling.

IPL Behandeling: Specialistisch werk

Werken met een laser is niet zonder risico’s. Omdat de laser verder in de huid kan doordringen dan bij IPL Ontharen zijn er meer risico’s op huidbeschadigingen en verbrandingen. Hierdoor is het belangrijk dat de laser word bedient door een gecertificeerd specialist. Alle medewerkers van No-Hairstudio zijn gecertificeerd en zijn specialist in hun vakgebied. Alvorens de behandelingen plaatsvinden plannen wij eerst een consult met u in. Zo kunnen wij bepalen aan de hand van uw huidtype en haartype welke behandeling het meest effectief is voor u. Bent u benieuwd wat No-Hairstudio voor u kan betekenen? Plan dan direct een vrijblijvend consult in!

IPL ontharen korting
IPL Ontharen

NO HAIR STUDIO ANTWERPEN

Reserveer HIER online of bel:
0474-071413

Call Now Button