LASER ONTHAREN – VOOR EEN PERMANENT RESULTAAT

Ben u geïnteresseerd in een professionele methode voor laser ontharen? Het definitief ontharen wordt vooral gedaan door middel van een laserbehandeling. Dit kan op vrijwel alle plekken op het lichaam. Het is een alternatief voor regelmatig scheren of harsen. Ook bij overmatige beharing kan het een uitkomst zijn. Met enkele laserbehandelingen wordt een groot deel van de haren in het behandelde gebied verwijderd.

DE VOORBEREIDING VAN HET LASER ONTHAREN

Laser ontharen lijkt een hele simpele en makkelijk uit te voeren ingreep. Maar daarmee wordt de behandeling onderschat. Alleen goed opgeleide therapeuten werken met lasers. Er zijn namelijk behoorlijke risico’s verbonden aan een slecht uitgevoerde ontharings-behandeling. Zo kan de huid bijvoorbeeld ernstig verbranden. Daarom is het belangrijk om altijd goed te kijken wie de behandeling uitvoert, en of de behandelaar over de juiste opleiding beschikt.

GOEDE VOORBEREIDING VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Laat je haren die je wilt laten laseren in de 6 weken voorafgaand aan je behandeling zoveel mogelijk staan. Ga je haren dus niet waxen, plukken of met een elektrolyse-apparaat weghalen. Scheren kan vaak wel. Wij adviseren om enkele weken voor de ingreep het te behandelen huidgebied zoveel mogelijk buiten de zon te houden. Blootstelling aan de zon maakt de laserbehandeling minder effectief en kan bovendien de kans op complicaties vergroten.

HET CONSULT VOORAFGAAND AAN DE LASER BEHANDELING

Tijdens het consult voor het laser ontharen legt de therapeut uit wat je kan verwachten van de laserbehandeling. Afhankelijk van verschillende persoonlijke kenmerken wordt gekeken welke methode het meest geschikt is voor je. De keuze voor een techniek kan afhangen van haarkleur, huidtype en eventuele zwangerschap. Bij laser ontharen wordt geen narcose gebruikt. Laseren is in principe pijnloos, maar sommige mensen ervaren de laser als gevoelig. Daarom is het mogelijk om voor ingreep een verdovende crème op de huid te smeren. Het wordt aangeraden om niet te zonnen vanaf 2 weken voor de ingreep tot en met 2 weken erna. Want bij een gebruinde huid werkt de laser minder goed. Ook kunnen er meer pigmentplekken ontstaan op een gebruinde huid.

IS LASER ONTHAREN PIJNLIJK?

Het laser ontharen doet in principe geen pijn, al zijn er wel bepaalde lichaamsdelen waar een laserbehandeling vaak als wat pijnlijker wordt ervaren. Denk hierbij aan de bovenlip, de oksels, de handen en voeten en de intieme delen. Na de behandeling kan de huid wel wat gevoelig zijn, maar dit gaat vaak snel weer over.

DE INVLOED VAN HAAR EN HUIDSKLEUR

Donker haar neemt de lichtgolven van de laser beter op. Daarom werkt een laserbehandeling het beste bij donker haar en een lichte huidskleur. Bij een lichte haarkleur werkt de laserbehandeling minder goed omdat de energie van de laserstraal minder goed wordt opgenomen door de haren. Op een donkere huid werkt een laserbehandeling ook minder goed doordat een deel van de energie opgenomen wordt door het pigment in de huid. Daarom wordt ook aangeraden om tenminste 2 weken voor de laserbehandeling niet te zonnen.

HET RESULTAAT VAN DE LASER BEHANDELING

Voor het gewenste resultaat zijn altijd meerdere behandelingen nodig. De huid moet wel herstellen voordat een volgende behandeling plaats kan vinden. Het duurt een paar weken tot de huid weer klaar is voor een volgende laserbehandeling. Meestal zitten er 6 weken tussen twee behandelingen. Na ongeveer 6 behandelingen is meestal het gewenste resultaat bereikt. Deze blijven dan meerdere jaren weg. Na enkele jaren kunnen de behandelingen eventueel herhaald worden. Onze laser ontharen specialisten voorzien u van een professioneel advies.

Voor de prijzen zie de prijslijsten pagina!

laser ontharen aktieprijzen
Laser Ontharen

NO HAIR STUDIO ANTWERPEN

Reserveer HIER online of bel:
0474-071413

Call Now Button