0474-071413 info@no-hairstudio.be

Microdermabrasie

Ervaar de hoogstaande microdermabrasie behandelingen van No hair Studio. Door deze intensieve peeling wordt uw celdeling opnieuw geactiveerd.

Microdermabrasie behandeling

Een microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen waardoor de celdeling wordt geactiveerd. Er worden kristalletjes op de huid gespoten en weer weggezogen. Dit zorgt er voor dat een aantal laagjes dode huidcellen worden weggepeeld. De huid wordt hierdoor mooier, gladder en zachter. Ook is merkbaar dat oppervlakkige onregelmatigheden verminderen.

→ tarieven
→ acties
→ openingstijden

Wilt u meer informatie of een afspraak in onze vestiging in Antwerpen? Neem gerust contact met ons op of reserveer uw afspraak online.

R
Modernste laserapparatuur
R
50% korting op IPL en laser
R
Al 10 jaar in Antwerpen
R
Hoge klanttevredenheid
R
AGB code voor zorgverzekering
R
Gediplomeerde specialistes

Voor de microdermabrasie behandeling

Tijdens het intake-gesprek bespreekt u met de schoonheidsspecialiste het behandelpan voor uw specifieke huidprobleem. Microdermabrasie kan voor u wellicht een uitkomst bieden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en stellen vrijblijvend een behandelingsplan voor u op. U kunt de deze sessie eventueel ook combineren met een laser ontharen of definitief ontharen behandeling.

De behandeling:

Allereerst wordt uw gezicht goed gereinigd. Hierna begint de echte behandeling. Het apparaat dat bij deze behandeling gebruikt wordt lijkt op een grote pen. Deze bevat een gecontroleerde stroom van kristallen in een “gesloten systeem”. De kristallen komen alleen in beweging wanneer het apparaat op de huid wordt geplaatst en verwijderen op deze manier de dode huidcellen.

De prijs per behandeling: € 95.00

Eén behandeling duurt ongeveer 35 minuten.

Na de microdermabrasie behandeling:

Direct na de eerste Microdermabrassie behandeling merkt u dat de huid zacht en strak aanvoelt en een stralender en gezondere teint heeft. Door een aantal behandelingen in een reeks te doen, zal de conditie van de huid heel sterk verbeteren.

Wanneer kiezen voor microdermabrasie?

– verbeteren van de elasticiteit van de huid (ouder wordende huid)

– fijne rimpels en lijntjes vervagen

– onzuivere huid

– acné, acné littekens, chirurgische littekens

– littekens gezicht

– whiteheads en comedones

– hyperpigmentatie vervaagt

– pigmentvlekjes e.d.

– onregelmatigheden

– hyperkeratosis (verhoorning)

– beschadigde huid door UV straling (zonlicht)

– lever- en ouderdomsvlekken

– als intensieve reiniging voor elk huidtype

– huidcelstofwisseling verbetert

– stimulatie collageen

Microdermabrasie is volkomen veilig en 100% pijnloos. U zult de behandeling als heerlijk ontspannend ervaren, dus verwen u zelf en maak een afspraak.

Veel gestekde vragen over microdermabrasie

1. Hoe werkt microdermabrasie?

Er worden microkristalletjes op de huid gespoten en direct weer weggezogen, dit zorgt voor het peelende effect. Direct is er een mooiere huidlaag zichtbaar. Zowel de peeling als het wegzuigen stimuleren de microcirculatie. De verbeterde doorbloeding levert de nodige voedingsstoffen voor de collageenvernieuwing en verbetering van de huidelasticiteit. De aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd.

De dieptewerking is afhankelijk van de ingestelde zuigkracht van de vacuümpomp, van de snelheid waarmee microkristallen langs de huid worden gezogen, en het aantal streken over hetzelfde gebied. Op deze manier is microdermabrasie een doseerbare en controleerbare behandeling.

2. Is microdermabrasie geschikt voor elk huidtype?

Microdermabrasie kan veilig gebruikt worden op elk huidtype en huidskleur. De methode is volledig veilig en vrij van chemicaliën. De gecontroleerde stroom van kristallen pakt de oneffenheden in de oppervlakte van de huid effectief, maar op milde wijze aan. Er kan na de behandeling lichte roodheid optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren. Microdermabrasie is geschikt voor verjonging van de oudere huid, maar ook voor (behoud van) de jonge huid.

3. Wat is het verschil met traditionele (chemische) peelings?

De kans op irritatie die kan leiden tot post-inflammatoire hyperpigmentatie is groter bij traditionele peelings, omdat deze methode minder gecontroleerd is.

4. Maakt microdermabrasie de huid gevoeliger?

Microdermabrasie maakt de huid niet gevoeliger. We raden wel aan om tijdens een reeks behandelingen een hoge zonnefactor te gebruiken omdat de huid gevoeliger is voor de zon.

5. Wat is het verschil met andere peelings of scrubs?

Een chemische peeling geschiedt op basis van chemische producten, terwijl een fruitzuurpeeling op basis van fruitzuren geschiedt. Onze microdermabrasie behandeling is eerder progressief dan agressief, de kans op irritatie is daarom te verwaarlozen. Daarom is deze gezichtsbehandeling goed te ondergaan zonder dat gewone dagelijkse activiteiten onderbroken hoeven te worden.

Gezichtscrubs voor thuis maken slechts stukjes van de bovenste huidlaag los, maar er worden geen dode huidcellen verwijderd op de gecontroleerde en intensieve manier zoals microdermabrasie dat doet. Zij hebben ook geen stimulerend effect op de microcirculatie, kunnen geen littekenweefsel wegnemen en zullen fijne lijntjes en rimpels niet verminderen.

6. Uit hoeveel sessies bestaat een behandeling?

Na de eerste microdermabrasie ervaart u meteen een frissere, stralendere en gezondere teint en de huidtextuur zal gladder zijn. Voor het beste resultaat raden wij u aan een kuur te doen van ongeveer 10 wekelijkse behandelingen. Afhankelijk van de huid, de levensstijl en de leeftijd zullen meer of minder behandelingen nodig zijn. Ook is het mogelijk een aantal behandelingen te doen als ‘opfrisser’ voor de huid.

7. Is het pijnloos?

Door de nauwkeurige controle met de speciale microdermabrasie apparatuur, zijn wij in staat op veilige afstand te blijven van de kritische peelingdiepte. Dit garandeert dat u vrij van pijn en andere ongemakken blijft bij microdermabrasie.

Onze gecertificeerde behandelaar houdt absolute controle over de kristallen en de vacuümdruk waardoor de gewenste diepte van de peeling bepaald kan worden. Hierdoor kan de mate van vacuüm op gevoelige plaatsen (zoals de ogen of nek) verlaagd en op minder gevoelige plaatsen (zoals voorhoofd en kaken) verhoogd worden.

8. Geen risico op allergieën?

De Aluminum Oxyde Kristallen zijn geheel inert. Hierdoor bestaat er geen risico op allergische reacties.

9. Geen risico op littekens?

Microdermabrasie veroorzaakt geen vorming van littekens. Microdermabrasie wordt daarentegen juist aanbevolen bij de behandeling ervan.

10. Geen risico op verkleuringen van de huid?

Gedurende een reguliere microdermabrasie behandeling bestaat er geen risico op verandering in pigmentvlekken. Alleen tijdens de behandeling van littekens bestaat dit risico, omdat het in dat geval nodig is om door te dringen tot het basale membraan.

De prijs per behandeling: € 42.00

Eén behandeling duurt ongeveer 35 minuten.

Boek direct jouw afspraak

Heeft u interesse in een behandeling? Neem contact met ons op of boek direct zelf online een afspraak bij een onze vestiging in Antwerpen.