0474-071413 info@no-hairstudio.be

Microneedling

Ervaar een zeer effectieve microbehandeling behandelingen voor de behandeling van atrofie, acnelittekens, striemen, cellulitis, pigmentatieproblemen, rimpels, vetvermindering en haarverlies.

Microneedling behandeling

Microneedling is een nieuwe, zeer effectieve methode voor de behandeling van atrofie, acnelittekens, striemen, cellulitis, pigmentatieproblemen, rimpels, vetvermindering en haarverlies. De behandeling wordt toegepast met een klein draagbaar apparaatje uitgerust met talloze micronaalden – de zogenaamde LIFTING PEN – voor een scalpelvrije lifting!

→ tarieven
→ acties
→ openingstijden

Wilt u meer informatie of een afspraak in onze vestiging in Antwerpen? Neem gerust contact met ons op of reserveer uw afspraak online.

R
Modernste laserapparatuur
R
50% korting op IPL en laser
R
Al 10 jaar in Antwerpen
R
Hoge klanttevredenheid
R
AGB code voor zorgverzekering
R
Gediplomeerde specialistes

Microneedling effecten

De effecten van microneedling zijn onvoorstelbaar: er wordt nieuw endogeen weefsel gevormd, rimpels worden gereduceerd, de huid krijgt weer vorm, verslapte huidkussentjes worden weer stevig en elastisch, haar begint terug te groeien.

Uiteraard duurt het even voor de resultaten zichtbaar zijn. Gemiddeld zijn een zestal behandelingen nodig met intervallen van 2 tot 3 weken. Na de derde behandeling zijn de eerste zichtbare effecten op de huid al merkbaar. Behandelde klanten melden vaak vrij snel het gevoel van een verbeterde huid die van binnen uit ‘gelift’ is. Het gelaatsprofiel ziet er vrijwel onmiddellijk gladder en egaler uit. Wellicht is ook microdermabrassie een optie voor u? Wij geven u graag advies.

Merkbare verschillen na de behandeling:

 • Oneffenheden van de huidstructuur verdwijnen bijna volledig en geven de huid een verstevigde en gladde uitstraling.
 • Het gebruik van vetoplossende ingrediënten zorgt ervoor dat overtollige vetcellen permanent verdwijnen.
 • Het gebruik van een herstellend haarserum stimuleert de hoofdhuid en activeert de haarwortels opnieuw – bij zowel mannen als vrouwen.
 • Littekenweefsel (zoals acnelittekens, littekens na operaties of striemen) en andere weefselbeschadigingen (zoals op de bovenlip) worden opnieuw glad en egaal.

Behandelingsverloop:

 • Nadat de te behandelen huidzone gereinigd is, wordt de bovenste huidlaag verfijnd met behulp van een procedure zoals microdermabrasie.
 • Er wordt met behulp van de inmiddels steriele LIFTING PEN de juiste huidzone uitgebreid geperforeerd (de naaldlengte hangt af van de huiddikte en de gekozen huidzone). Elke huidzone wordt behandeld met zachte rollende halen, minstens 5 keer in elke richting (horizontaal, verticaal en de twee diagonalen). Tegelijkertijd wordt een gepersonaliseerd actief middel aangebracht in de vorm van een gecombineerd serum dat voldoet aan de noden van de behandelde huid..
 • Na de naaldbehandeling wordt een verkoelend masker aangebracht op de behandelde huidzone.
 • Een kalmerende gel op basis van hyaluronzuur wordt aangebracht op de vochtige huid. De huidzone wordt regelmatig opnieuw bevochtigd en tenslotte behandeld met een licht hydraterende crème.
 • Voor de dagelijkse naverzorging raden we het gebruik van SKINthings® ESSENCE met Panthenol aan (of een gelijkaardig product) gedurende 3 – 4 dagen na de behandeling.

Na de MICRONEEDLING behandeling treedt er geen roodheid van de huid op, huidirritatie of fotosensitiviteit.

De zeer effectieve MICRONEEDLING methode kan worden toegepast op alle gezichtszones alsook op alle andere zones van het lichaam met verzwakt huidweefsel. Het is pure lifting zonder chirurgische ingreep.

Microneedling is effectief bij:

 • Huidplooien op het voorhoofd
 • Lijnen op de zone tussen de wenkbrauwen boven de neus
 • Lijnen rond de ogen (kraaienpootjes)
 • Lijnen op de wangen
 • Rimpels op de nasolabiale plooi (zone tussen de lippen en de neus)
 • Plooien rond de mond
 • Lijnen op de kin en de basis van de hals
 • Lijnen op het décolleté

De prijs per behandeling: € 85.00

Eén behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Boek direct jouw afspraak

Heeft u interesse in een behandeling? Neem contact met ons op of boek direct zelf online een afspraak bij een onze vestiging in Antwerpen.