0474-071413 info@no-hairstudio.be

Ontharen mannen

Bij No-Hair studio zijn we gespecialiseerd in IPL /Laser behandelingen voor mannen. Bij ons kunt u terecht voor zowel een kleine zone of uw complete lichaam. Onze IPL /Laser behandeling is effectief bij vrijwel alle huidtypes.

IPL ontharing voor mannen

Bent u het scheren van uw rug, schouders en borstkas zat en wil u een glad en verzorgd lichaam? Kies dan voor onze IPL behandelingen. Bij het ontharen met IPL bent u na een aantal behandelingen af van uw overmatige haargroei. Onze IPL behandelingen zijn snel, pijnloos en niet schadelijk voor de huid. Het aantal behandelingen dat u nodig zult hebben zal afhangen van de haargroei snelheid en de haar groei dichtheid. De haargroei wordt met wel 80-90% verminderd. Het gemiddelde dat u nodig zult hebben ligt rond de 10 behandelingen. Tussen de behandelingen zitten gemiddeld 4-6 weken.

Maak kennis met ons

Neem contact op voor een gratis consult en

persoonlijk advies. Bel 0474-071413 No-Hair Studio

→ tarieven definitief ontharen
→ openingstijden

Wilt u meer informatie of een afspraak in onze vestiging in Antwerpen? Neem gerust contact met ons op of reserveer uw afspraak online.

R
Modernste laserapparatuur
R
50% korting op IPL en laser
R
Al 10 jaar in Antwerpen
R
Hoge klanttevredenheid
R
AGB code voor zorgverzekering
R
Gediplomeerde specialistes

Gratis consult definitief ontharen voor mannen

Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie omtrent het definitief ontharen. Zo kun kunt u ons bellen voor een afspraak of simpelweg bij ons binnen lopen. Aan de hand van een huidanalyse kunnen wij de beste behandeling voor uw specifieke wensen samenstellen. Deze aanpak zorgt voor het allerbeste resultaat, hetgeen u ook mag verwachten van een specialist op het gebied van definitief ontharen.

Weg met overbeharing: kies voor definitief ontharen

Het menselijke haar groeit in 4 fases. De eerste fase is de anagene fase. Hier ontstaat het haarzakje en alleen in deze fase kan de definitieve ontharing effectief plaatsvinden.

Omdat de verschillende haren zich niet gelijktijdig in dezelfde ontwikkelingsfase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om een blijvend resultaat te garanderen. Normaal gesproken zijn 6-8 behandelingen met een tussentijd van 4-6 weken noodzakelijk om ook de lastigste haren definitief te verwijderen.

De beste IPL, Laser en SHR behandelingen

Boek direct jouw afspraak

Heeft u interesse in een behandeling? Neem contact met ons op of boek direct zelf online een afspraak bij een onze vestiging in Antwerpen.