0474-071413 info@no-hairstudio.be

Definitief ontharen

No Hair Studio Antwerpen is al méér dan 20 jaar gespecialiseerd in definitief ontharen en laser ontharen. Ervaar het heerlijke gevoel van een definitief gladde huid zonder vervelende stoppels.

GEGARANDEERDE PROFESSIONALITEIT

Door het gebruik van de meest modernste apparatuur garanderen wij u een aangename methode van de hoogste kwaliteit. Onze jarenlange ervaring met definitieve ontharing en de voortdurende bijscholing van onze specialistes zijn kenmerkend voor onze professionaliteit en betrouwbaarheid.

Maak kennis met ons

Neem contact op voor een gratis consult en

persoonlijk advies. Bel 0474-071413 No-Hair Studio

→ tarieven definitief ontharen
→ openingstijden

Wilt u meer informatie of een afspraak in onze vestiging in Antwerpen? Neem gerust contact met ons op of reserveer uw afspraak online.

R
Modernste laserapparatuur
R
50% korting op IPL en laser
R
Al 10 jaar in Antwerpen
R
Hoge klanttevredenheid
R
AGB code voor zorgverzekering
R
Gediplomeerde specialistes

Gratis consult definitief ontharen

Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie omtrent het definitief ontharen. Zo kun kunt u ons bellen voor een afspraak of simpelweg bij ons binnen lopen. Aan de hand van een huidanalyse kunnen wij de beste behandeling voor uw specifieke wensen samenstellen. Deze aanpak zorgt voor het allerbeste resultaat, hetgeen u ook mag verwachten van een specialist op het gebied van definitief ontharen.

Weg met overbeharing: kies voor definitief ontharen

Het menselijke haar groeit in 4 fases. De eerste fase is de anagene fase. Hier ontstaat het haarzakje en alleen in deze fase kan de definitieve ontharing effectief plaatsvinden.

Omdat de verschillende haren zich niet gelijktijdig in dezelfde ontwikkelingsfase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om een blijvend resultaat te garanderen. Normaal gesproken zijn 6-8 behandelingen met een tussentijd van 4-6 weken noodzakelijk om ook de lastigste haren definitief te verwijderen.

ONTHAREN: METHODES VOOR HET ONTHAREN

Er zijn verschillende methodes voor ontharen. Waxen, epileren en scheren zijn manieren om haar te verwijderen die u zelf met gemak kunt toepassen. Maar ongewenst haar verwijderen kan ook veel minder pijnlijk en bovendien vriendelijker voor de huid. Bij No-Hair Studio in Antwerpen helpen wij u van overtollige beharing af met lasertherapie. En dankzij onze professionals is deze behandeling geheel pijnloos en bent u langdurig van uw beharing af. Na een aantal behandelingen komen de haartjes zelfs helemaal niet meer terug. Maak daarom eenvoudig online een afspraak.

WERKWIJZE ONTHAREN METHODES VOOR HET ONTHAREN: MET LASEREN

Hoe wordt er nu precies onthaard met een laser? Het licht van de laser richten we direct op het haarpigment. Door het haarpigment te bewerken met een lichtflits wordt het haarzakje in de huid vernietigd. De ontharing gebeurt dus heel grondig, want zonder haarzakjes kunnen haartjes niet terug groeien. Op deze werkwijze komen we nog eens uitvoerig terug tijdens uw eerste consult. NO – HAIR STUDIO is uw gecertificeerde specialist voor het laser ontharen!

MEERDERE BEHANDELINGEN NODIG

De haren op uw lichaam groeien in verschillende stappen. Zo zijn er jonge haren, volwassen haren en uitgegroeide haren. Dat heeft als functie dat er eigenlijk altijd een beschermend laagje haar op de huid aanwezig is. Zodra een haar uitgegroeid is en van zichzelf loslaat, is een ander haarzakje al weer begonnen met het maken van een nieuw haartje. Om alle haren met lasertherapie te kunnen verwijderen, zijn er dus meerdere behandelingen nodig. Maar op deze manier wordt ontharen wel zeer effectief. Of het nu gaat om definitief ontharen middels IPL of laser ontharen? Met 20 jaar ervaring realiseren wij uw wensen!

VOORZORGSMAATREGELINGEN

Om de behandelingen goed te laten slagen, zijn er een paar dingen die u voor de eerste behandeling kunt doen. Blijf bijvoorbeeld met de te laseren huid zoveel mogelijk uit de zon. Laat de haartjes zes weken van tevoren gewoon groeien. Tussendoor scheren mag, maar waxen en plukken niet. De laserbehandeling werkt het beste op een lichte huid waar de donkere haartjes tegen afsteken. Daarom is het aan te raden niet te zonnen twee weken voor tot twee weken na de behandelingen. Dit voorkomt ook pigmentvlekken.

NIET PIJLIJKE ONTHAARMETHODE

In principe is de methode van ontharen met een laser geheel pijnloos. Wel kan het gevoelig aanvoelen. Dat is vooral het geval bij gevoelige huiddelen, zoals de schaamstreek, bovenlip en oksels. Om te voorkomen dat u enig ongemak ervaart tijdens de behandeling wordt er op deze lichaamsdelen een verdovende crème aangebracht. En dat is wel zo fijn.

Ongewenst haar heeft geen kans met een paar laserbehandelingen bij No-Hair Studio in Antwerpen. Maak daarom vandaag nog een afspraak, zodat u nooit meer hoeft te scheren, waxen of epileren. Bel ons op 0474-071413.

ontharen methodes voor het ontharen

NO HAIR STUDIO ANTWERPEN

Reserveer HIER online of bel:
0474-071413

Boek direct jouw afspraak

Heeft u interesse in een behandeling? Neem contact met ons op of boek direct zelf online een afspraak bij een onze vestiging in Antwerpen.