DEFINITIEF ONTHAREN IN ANTWERPEN

Definitief Ontharen in Antwerpen? Haartjes op de benen, rug of buik kunnen vervelend zijn. Vooral als het er veel zijn. Zowel mannen als vrouwen kunnen last hebben van overbeharing. U kan een dagtaak hebben aan het trimmen van de benen, oksels en bikinilijn. Gelukkig is er in Antwerpen een oplossing voor ieder overbeharing probleem te vinden, namelijk bij No-Hair Studio. Overtollig haar verwijderen doen wij met gemak en pijnloos in een of meerdere sessies.

OORZAAK OVERBEHARING

De oorzaak van overbeharing verschilt van persoon tot persoon. De een heeft nu eenmaal meer haar dan de ander. Dat is bepaald door onze genen. Toch heeft overbeharing veel te maken met het hormoon testosteron. Heeft u veel testosteron, dan is de kans op dikkere en meer aanwezige lichaamsbeharing veel groter. Ook bij vrouwen kan dit voorkomen. Bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van de pil of als de menopauze eraan komt. Wat de oorzaak ook is, haar verwijderen is heel gemakkelijk en u geniet snel van een gladde huid.

GLADDE HUID IN ENKELE SESSIES VIA DEFINITIEF ONTHAREN IN ANTWERPEN

Overbeharing op de rug, benen, buik of bovenlip en onder de oksels laat u met gemak verwijderen door onze professionals. Met behulp van een pijnloze lasertechniek kunnen wij uw haar verwijderen. Bovendien groeien de haartjes na de behandeling een stuk zachter terug. Wilt u definitief ontharen in Antwerpen, dan behandelen wij u graag meerdere malen. Doordat we de haargroei bij de bron aanpakken, zal u merken dat de haartjes na enkele sessies helemaal niet meer terugkomen. Zeg maar dag tegen overbeharing en geniet van een mooie, zachte en vooral gladde huid.

DISCREET & PROFESSIONEEL

Bij de professionals van No-Hair Studio bent u in goede handen. Voordat de behandeling van uw overbeharing wordt gestart, leggen wij u precies uit wat u kunt verwachten. De lasertherapie is uiterst veilig en zelfs de meest gevoelige huid helpen wij u met de Xenon-lichtflitsen van overbeharing af. Voor het beste resultaat van overtollig haar verwijderen, komt u meerdere keren bij ons langs. Per lichaamsdeel wordt de definitieve ontharing dan toegepast. Zo kunnen we heel plaatselijk definitief ontharen in Antwerpen.

Wij ontharen met gemak:

  • benen
  • billen
  • bikinilijn
  • rug
  • onderbuik
  • bovenlip

Heeft u last van overbeharing en wil u daar zo snel mogelijk vanaf? Maak dan vandaag nog een afspraak bij No-Hair Studio in Antwerpen. U zal snel met een gladde huid door het leven gaan. Bel: 0474-071413.

laser ontharen aktieprijzen
Definitief Ontharen in Antwerpen

NO HAIR STUDIO ANTWERPEN

Reserveer HIER online of bel:
0474-071413

Call Now Button