PROFESSIONEEL ONTHAREN IN ANTWERPEN

Professioneel ontharen in Antwerpen door gecertificeerde specialisten. No-Hair Studio in Antwerpen is de perfecte plek als u van ongewenste haargroei af wilt. We zijn al 10 jaar beauty specialist en dat betekent dat u bij ons in goede handen bent. Alleen het beste is namelijk goed genoeg voor onze cliënten. Als u kiest voor een laserbehandeling, dan doet u uzelf een plezier door de behandeling te laten uitvoeren door een professional in ontharen. Zo weet u zeker dat u definitief van overtollige haartjes af bent. Onze gecertificeerde ontharing specialisten doen dit met de grootste zorg en met moderne apparatuur. Maak eenvoudig online een afspraak bij onze vestiging in Antwerpen.

GECERTIFICEERDE SPECIALISTEN VOOR PROFESSIONEEL ONTHAREN IN ANTWERPEN

Ontharen met behulp van een laser is een secuur karwei. Alle haarzakjes moeten immers worden vernietigd, zonder de huid te beschadigen. Alleen de beste, modernste apparatuur wordt gebruikt tijdens de behandelingen door onze gecertificeerde ontharing specialisten. Daarnaast zorgen wij dat onze laserspecialisten jaarlijks bijscholing krijgen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een aangename behandeling. En dat is wel zo fijn. Laat u professioneel ontharen in Antwerpen en ga voor de beste kwaliteit in definitief ontharen!

NO-HAIR STUDIO: AL 20 JAAR PROFESSIONEEL ONTHAREN IN ANTWERPEN

20 jaar beauty specialist wordt men niet zomaar, daar werken we dagelijks keihard aan. Wij willen u namelijk het allerbeste bieden. Niet alleen ons personeel krijgt een jaarlijkse bijscholing, ook onze apparatuur krijgt met grote regelmaat een onderhoudsbeurt. En wanneer de lasers zijn verouderd, dan halen we de nieuwste en modernste apparatuur in huis. Daarom zijn we altijd up-to-date met de laatste ontharingsmethodes. Zo kunt u kiezen voor laser ontharen van de bovenste plank.

PIJNLOZE BEHANDELINGEN

Een professional in ontharen zorgt ervoor dat uw behandeling aangenaam en zo pijnloos mogelijk is. Daarom moet de ontharing op juiste wijze gebeuren. Voordat we beginnen met de laserbehandeling hebben we een gesprek over de werkwijze. Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten van de behandeling. We leggen u dan ook uit wat u kunt doen om de behandeling goed te laten verlopen. Het laseren vindt plaats in een relaxte omgeving. En als het toch erg gevoelig is, dan wordt er op de te behandelen lichaamsdelen een verdovende crème aangebracht. Wij gaan altijd voor een hoogwaardige en huidvriendelijke behandeling. Daarom zijn we al 10 jaar beauty specialist met een hoog aanzien.

ONLINE RESERVEREN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u van ongewenst haar af? Met een paar laserbehandelingen hoeft u niet langer te scheren, plukken of waxen. Kies daarom voor professioneel ontharen in Antwerpen en maak vandaag nog een afspraak met een van onze professionals in ontharen bij No-Hair Studio Antwerpen. Neem contact met ons op via het nummer 0474-071413.

professioneel ontharen in Antwerpen

NO HAIR STUDIO ANTWERPEN

Reserveer HIER online of bel:
0474-071413

Call Now Button